Tule mukaan toimintaan

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme. Katso alta mihin toimintoihin voit nyt tulla mukaan ja sivun alempaa näet mihin toimintoihin voit lähteä mukaan auttamaan rakentamaan toimintaa.

lapsi pitää kattilaa kädessä

Ruoka-apu

Tarjoamme kaupan hävikkiruokaa joka kuukauden toinen tiistai. Samalla voi nauttia lämpimän aterian ja kahvit. Keskusteluapua saa halutessaan.

Lämmin lounas

Voit tulla nauttimaan meille lämpimän lounaan joka tarjoillaan ruoka-aputilaisuuksiemme yhteydessä. Lisätietoa seuraavista aterioista löydät meidän ruoka-apu-sivulta.

Hengellinen hartaus

Järjestämme hartaustilaisuuden joka kuukauden toinen tiistai. Hartaustilaisuudessa on sanaa ja musiikkia. Tilaisuuden jälkeen voi nauttia lämpimän aterian ja kahvit. Keskusteluapua saa halutessaan.

Tule mukaan auttamaan

ja koe auttamisen iloa, kun annat aikaasi. Alla näet eri toimintomuotoja joiden avulla voit tulla mukaan rakentamaan paikallista toimintaa.

Tule mukaan vapaaehtoiseksi

Vapaaehtoisuus on loistava tapa päästä auttamaan ja olemaan mukana paikallista työtä. Meillä ViaDia Heinola ry:ssä on monia tapoja millä voit tulla mukaan toimintaan. Lämminhenkisyys ja ystävällisyys ovat tapamme kohdata ja toimia Jumalan rakkauden välittäjinä

Tule mukaan jäseneksi

Jäseneksi liittymällä voit vaikuttaa toimintaan ja olla mukana rakentamassa pitkäaikaista diakonityötä Heinolassa.

Sivun alhaalta löydät jäseneksi liittymislomakkeen.

Lähellä ystävä!

Liity jäseneksi

Liittymällä ViaDia Heinola ry:n jäseneksi tuet paikallista diakoniatyötä ja autat mahdollistamaan toimintamme kehittämisen, jotta voimme palvella avuntarvitsijoita entistä paremmin. Sekä yksityiset henkilöt että yritykset voivat liittyä ViaDia Heinola ry:n jäseneksi. Jäsenmaksu vuonna 2023 on 15€ sekä yksityishenkilöille että yrityksille.

Täytä oheinen jäsenlomake ja kun ViaDia Heinola ry:n hallitus on hyväksynyt teidät jäseneksi niin voitte maksaa jäsenmaksun ja näin liittyä mukaan.

Tilin omistaja: ViaDia Heinola ry
Tilinumero: FI02 4212 0010 1669 61
Viite yksityishenkilöille: 806
Viite yrityksille: 903
Jäsenmaksu: 15 €

  Etunimi

  Sukunimi

  Osoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Minulle saa lähettää ViaDia-postia:

  Terveiseni ViaDialle: